Persoonlijke duurzame coaching[:en]Get a taste of free 5P-coaching

Je zoekt meer in jouw leven of voor jouw bedrijf. Je bent op zoek naar verduidelijking, naar het bos tussen de bomen. En  je weet niet waar te starten of hoe verder te gaan….

Ik kan je geen advies geven. Dat kan je zelf beter. Ik weet het zeker!

Tijdens onze ontmoetingen ben ik de dommerik die jou “domme” vragen stelt met de bedoeling dat jij er meer duidelijkheid rond krijgt.

Ik werk met de 5P’s op de achtergrond. De 5P’s? Wel, die staan voor de verduurzamende wereld waar we in leven. In een wereld waarin alles beter wordt voor jou, voor mij, voor anderen en toekomstige generaties is alles mogelijk. Als het jouw doel is om het regenwoud te kappen, dan kan ik je niet helpen 🙂

Hoe?

Eenvoudig. Ik werk lokaal (Aarschot, België) of via Skype. Contacteer mij en maak een afspraak.

[:en]So, you want te get more out of life? Or you’re looking for clarity – to get some obstacles out of the way – you don’t know where to start – ….

Well – I can’t give you any advice. You can! I know you know better than I do. Absolutely sure. During these 30 minutes I will be the dumb guy and pose you “dumb” questions with the aim for you to get clarity. I want to find out what goals you have in your life and how I can help you with that during a longer traject.

What about the 5P’s? Well – that’s the world of sustainability in which we live. Within the world were things are getting better for you, me, others and future generations – everything is possible. Just don’t come to me with a goal to cut the rainforest 🙂

So, what’s holding you? Seriously! Think about this question! What is holding you to click on the link bellow and make an appointment.

 

How?

It’s simple. We connect over Skype. After we made an appointment by email of course.[:]