Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gratis kennismakingsmomenten Natuurcoaching

March 21, 2018 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Velen onder ons voelen zich een beetje verloren in deze samenleving. ‘Ik voel me vervreemd’, ‘Ik voel me eenzaam’, ‘Ik ben mezelf niet meer’, ‘Waar is mijn natuurlijke zelf heen?’, zijn uitspraken die we heel vaak horen. Bij velen is de verbinding met zichzelf én de natuur zoek. Wij geloven ten stelligste dat de natuur ons veel raad en inspiratie kan geven in de beweging om terug bij onszelf te komen. Terug in ons eigen lichaam kunnen wonen, eigen beslissingen kunnen nemen, grenzen kunnen trekken, terwijl we ook het goede doen en zorg dragen voor onszelf, de ander, de samenleving en de aarde.

De winterperiode is een ideale periode voor reflectie. Onze natuurlijke neiging is daarbij ook om het wat stiller aan te doen. Zoals bv. intens genieten van de stralende houtkachel of van een lange trage wandeling in de frisse stilte. Rondom mij hoor en voel ik bij velen een dergelijk verlangen smeulen en zijn deze eenvoudige belevingen zoek in het dagelijks drukke leven. Wie weet wordt 2018 wel eens het jaar waarin je kiest om voortaan natuurlijker te gaan leven? Zo is voor mij natuurcoaching een ware levenspartner hierin geworden. Wat brengt jou zin in je leven?

“Het herstellen van onze verbinding met ons natuurlijke zelf en de natuur in het algemeen, opent de weg naar een nieuw, gezonder en gelukkig leven.” (Ann Sterckx, trainer Natuurcoaching)

Details

Date:
March 21, 2018
Time:
7:30 pm - 9:30 pm
Website:
http://hetontwikkelingsinstituut.be

Organizer

Het Ontwikkelingsinstituut
Website:
http://hetontwikkelingsinstituut.be

Venue

Ann Sterckx
Paul Fredericqstraat 65,
Gent, 9000 Belgium
+ Google Map