A1 Fietstas – mini productie

De A1 fietstas is in gebruik. Eindelijk is het mogelijk om grote A1 documenten, zonder ze op te rollen, meegenomen worden op de fiets.

Zelfs bij stormweer blijft de zak erg strak op de fiets zitten.

Het ophangsysteem is speciaal voor deze fietszak ontwikkeld. Er komen immers vreemde krachten aan te pas. Zoals het ver naar achter overhangen, waar door de meeste draagsystemen erg gaan rammelen.

A1 Fietstas

De fietstas is gemakkelijk om van de fiets af te nemen en de reis – bijvoorbeeld – verder te zetten met de trein. Of om meteen de tekenklas binnen te stappen.

Ik gebruik restanten van zeer stevig Acryl materiaal. Het materiaal dient oorspronkelijk als zonnewering. De keuze voor deze restanten is een ecologische (anders worden ze weggesmeten) en economische (iets goedkoper) overweging. Het materiaal is bijzonder slijtvast, goed UV bestendig en waterdicht. Om water buiten te houden zijn het aantal stiknaden erg beperkt gehouden. De twee naden aan de zijkant zijn dubbelkaps dichtgestikt.

Gebruikte materialen

  • Acryl 320grams buitenstof (kleur kan afwijken – informeer er naar bij bestellingen
  • Binnenin: 4mm betonplex of 4mm recycled ABS – naar uw voorkeur
  • Nylon draagband
  • Velcro sluiting
  • Inox haakjes
  • Draaghaken met krimpkous geplastificeerd (zwart – kleur in optie)

Momenteel – oktober 2021 – kan ik voor 4 fietstassen een bestelling opnemen. Waarom 4 – wel, het is een vroeg ontwerp, ook al ben ik al heel enthousiast. En daarnaast is één van de onderdelen erg moeilijk te vinden. Ik heb er nog maar 4 van!

Past de zak op elke fiets? Nee, op ongeveer 80% van de fietsen. Sommige bagagedragers zijn niet geschikt voor deze zak. Vraag meer info – of stuur een foto van jouw fiets.

Opties:

  1. Een logo op de klep
  2. Uw eigen materiaal

Wat kost dat?

Tussen 110 en 130 Euro inclusief BTW. Los van eventueleespeciale wensen op opties.

Waneer krijg ik mijn fietstas?

Bij bestelling krijg je een bericht van een vermoedelijke leveringsdatum. Dit is niet mijn enige werk – soms kan het enkele weken duren, soms maar enkele dagen. En soms hang het af van de beschikbaarheid van specifieke materialen.