Broeksriem

Een jaar nadat ik mijn eerste industriële stikmachine had gekocht stond ik plots voor een probleem. Mijn broeksriem was stuk en ik had dringend een nieuwe nodig.

Even de werkplaats in en na enkele minuten had ik mijn meest gebruikte kledingstuk dat intussen al 25 jaar wekelijks dienst doet.

Perfect in combinatie met een rugzak – de riem is amper voelbaar. Er zijn geen maten – als die echt te lang is, gewoon een stukje afsnijden en het einde met een Kaars doen smelten om uitregelen te voorkomen.

De broeksriem is wel voor meer bruikbaar – samenbinden van allerlei bijvoorbeeld.

De riem is gemaakt van stevig geweven nylon, een stuk degelijker dan polyester riemen van gelijkaardige dikte. Ook de D-Ring-Sluiting is van nylon gemaakt. Minder sletig voor de riem dan metalen varianten. Roestvrij natuurlijk. En een stuk sterker dan goedkopere PU riemen. Deze riem is niet gemaakt van restanten en is ook niet gemaakt van recycled materiaal. Maar garandeert wel 10-tallen jaren plezier.

Maat: 40mm breed – 120cm lang (kan langer of korter op vraag)

Prijs: 10 Euro

Levering: afhankelijk van de beschikbaarheid van het mariaal. Levertijd wordt meegegeven bij bestelling

Er is GEEN voorraad. Productie uitsluitend op vraag. Als het materiaal voorradig is wordt de riem binnen de week geproduceerd en geleverd.